Select your preferred language

Resurse pentru formare

Metode de lucru

Cadru pentru asigurarea calitatii

Alte resurse

Reteaua de formatori certificati

Începutul atelierului de lucru stabilește tonul. În timp ce stilul fiecărei persoane poate fi diferit, este important ca deschiderea atelierului să nu fie confruntațională. Formatorii ar trebui să ofere timp pentru a construi încredere și a instala o atmosferă confortabilă.

Partea introductivă este poate cea mai importantă, deoarece în acest tip de formare este esențial să se creeze un spațiu sigur în care oamenii se simt confortabil să își împărtășească opiniile, convingerile, experiențele personale sau sentimentele.

Obiective

  • Stabilirea unui ton pozitiv pentru a ajuta participanții să fie implicați activ în formare;
  • Crearea unui spațiu sigur pentru ca participanții să poată împărtăși opinii, credințe, experiențe și sentimente personale;
  • Sublinierea unor scopuri obiective și aspecte logistice;
  • Conectarea cursului de formare la nevoile participanților.

 

Activități de formare specifice*:

 

* Mai multe metode de lucru pot fi găsite în versiunea completă a toolkit-ului, disponibilă pentru descărcare pe site (meniul din stânga)

 

 

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene 

 

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).