Select your preferred language

Resurse pentru formare

Metode de lucru

Cadru pentru asigurarea calitatii

Alte resurse

Reteaua de formatori certificati

Descarcă manualul complet

Versiunea completă a T-Kit-ului este accesibilă prin înregistrarea pe site-ul nostru. Acest lucru ne va permite să avem o statistică a celor interesați și, de asemenea, să vă ținem la curent cu eventualele cursuri de formare care ar putea apărea.

Înregistrandu-va sunteți de acord să primiți ocazional e-mailuri atunci când se vor lansa noi cursuri de formare pe tema educației pentru diversitate.

Rețineți că, deși este o resursă gratuită, manualul nu poate fi încărcat pe alte platforme web și link-ul de descărcare nu poate fi distribuit decât cu consimțământul expres este oferit de Ofensiva Tinerilor.

În cazul în care nu puteți obține linkul de descărcare sau doriți să ne adresați alte întrebări, nu ezitați să ne contactați la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

download text

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene 

 

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).