Select your preferred language

Resurse pentru formare

Metode de lucru

Cadru pentru asigurarea calitatii

Alte resurse

Reteaua de formatori certificati

Dezvățarea de o prejudecătă este doar un prim pas în călătoria transformării sociale. În urma acestui lucru, este important ca participanții să reflecteze asupra modalităților practice în care pot folosi lucrurile pe care le-au învățat în viața reală, pentru a le transfera în mediul lor.

Obiective:

  • Identificarea oportunităților și a resurselor pentru ca participanții să acționeze în mediul lor propriu (comunitate, organizație, școală etc.);
  • Identificarea acțiunilor individuale sau de grup pentru schimbare.

Specific Activities*:

 

* Mai multe metode de lucru pot fi găsite în versiunea completă a toolkit-ului, disponibilă pentru descărcare pe site (meniul din stânga)

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene 

 

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).