Select your preferred language

Resurse pentru formare

Metode de lucru

Cadru pentru asigurarea calitatii

Alte resurse

Reteaua de formatori certificati

Una dintre principalele ipoteze ale programului este că prejudecățile sunt învățate în mod inconștient și că pot fi debarasate conștient. Scopul creșterii gradului de conștientizare cu privire la prejudecăți și discriminare nu este acela de a crea un sentiment de vinovăție pentru diferitele noastre privilegii, ci mai degrabă de a dezvolta un sentiment de responsabilitate de a acționa în propriile noastre sfere de influență.

Obiective:

  • Luarea în considerare a efectelor prejudecăților și discriminării bazate pe gen asupra persoanelor și grupurilor și impactul potențial al confruntării cu aceste fenomene;
  • Examinarea diferitelor roluri pe care oamenii le pot adopta în fața prejudecăților legate de gen;
  • Identificarea și practicarea unor strategii posibile pentru a face față, în mod activ, prejudecăților și discriminării bazate pe gen.

Activități specifice*:

 

* Mai multe metode de lucru pot fi găsite în versiunea completă a toolkit-ului, disponibilă pentru descărcare pe site (meniul din stânga)

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene 

 

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).