Select your preferred language

Resurse pentru formare

Metode de lucru

Cadru pentru asigurarea calitatii

Alte resurse

Reteaua de formatori certificati

Activitățile de descoperire a identității sunt incluse pentru a permite participanților să descopere lucruri despre ei înșiși și alții și să identifice tradițiile și normele specifice care influențează percepția noastră asupra genului și a rolurilor de gen. Acest lucru se face treptat și într-un mod care nu amenință pe nimeni.

Fiecare exercițiu din secțiune are propriile obiective. Exercițiile trebuie selectate cu atenție pentru a ne asigura că se încadrează în obiectivele generale ale unui atelier de lucru specific. 

Obiective:

  • Să ofere spațiu participanților pentru a explora și a discuta propria identitate;
  • Să stabilească legătura dintre identități, în special identitatea de gen și prejudecățile personale;
  • Prezentarea de activități care permit participanților să examineze prejudecățile proprii și ale altora legate de gen;
  • Să exploreze concepte de stereotip și discriminare, în special legate de gen.

Activități specifice*:

 

* Mai multe metode de lucru pot fi găsite în versiunea completă a toolkit-ului, disponibilă pentru descărcare pe site (meniul din stânga)

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene 

 

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).