Select your preferred language

Resurse pentru formare

Metode de lucru

Cadru pentru asigurarea calitatii

Alte resurse

Reteaua de formatori certificati

PLATFORMA WEB "PEERS FOR EQUALITY"

Bine ați venit la platforma Peers for Equality, locul în care puteți găsi o colecție cuprinzătoare de resurse care vizează sprijinirea organizațiilor de tineret pentru promovarea egalitatății de gen.

Programul de formare "Peers for Equality", care este principalul element al platformei, a fost dezvoltat în cadrul unei prime cooperarări între rețelele EPTO și Y-Peer. Fiind testat în peste xxx comunități, atât din Europa cât și din Asia Centrală, programul a demonstrat un mare potențial pentru schimbarea mentalităților tinerilor, în special în ceea ce privește:

  • dezvoltarea gândirii critice cu privire la tradițiile și stereotipurile care contravin drepturilor omului, luând în considerare aspectele culturale din Europa și Asia Centrală
  • sustinerea participanților penru a face față presiunii sociale existente care favorizează această formă de discriminare
  • conștientizarea implicațiilor negative ale diferitelor forme de discriminare de gen
  • devoltarea unei atitudini mai deschise către acceptarea diversității

Speram că vă veti bucura să descoperiți aceste resurse la fel de mult cât ne-am bucurat si not să le creăm și să le vedem în acțiune.


Testimonials

 

 


 

Acest proiect a fost co-finantat de programul ERASMUS+ al comisiei Europene 

 

Suportul Comisiei Europene pentru realizarea acestei publicații nu constituie o asumare a continuțului acesteia, care reflectă doar opiniile autorilor, și Comisia nu poate fi răspunzatoare pentru nici o utilizare a informațiilor prezentate aici. 

 


Creative Commons LicenceConținutul acestui website este pus la dispoziție sub o licență  Creative Commons Atribuire-Necomercial-Distribuire în Condiţii Identice 4.0 Internațional (CC BY-NC-SA 4.0).